19 beste torrent-sites om gratis eBooks te downloaden in 2024 [allemaal werkend]

19 beste torrent-sites om gratis eBooks te downloaden in 2023 [allemaal werkend]

Op zoek naar eBook-torrent-sites, maar kunnen sites die nog steeds werken niet?

Maak je geen zorgen, je bent aan het juiste adres. Ik en mijn team hebben meer dan 60 sites getest en hebben de beste e -boekensites opgesomd die nog steeds werken en een goede reputatie hebben. Maar toch zijn deze sites niet 100% immuun voor kwaadaardige links en aanvallen van hackers, dus we raden aan om alleen met een VPN door te gaan.

Een goede VPN helpt je om je IP-adres en locatie te verbergen met een versleutelingsfunctie van militaire kwaliteit. Degene die ik persoonlijk verkies en gebruik is NordVPN, het biedt een hoge beveiliging en heeft speciale P2P-servers voor snelle torrenting. Het biedt ook een geld-terug-garantie van 30 dagen om het zonder enig risico te testen, u kunt op elk moment een terugbetaling claimen.

Beste beste eBook Torrent-sites die werken in 2024:

 1. The Pirate Bay – Alles in één torrent-site
 2. Library Genesis – Speciale eBook-tracker
 3. 1337x – Fatsoenlijke eBook-collectie
 4. Internetarchief – Enorme verzameling eBooks (audio + boek).
 5. TorLock – One-stop-shop voor eBooks (geverifieerde torrents)
 6. WikiBooks – eBook Torrent-site
 7. ZLibrary – Speciale eBook-tracker
 8. Project Gutenberg – Oudste gratis eBooks-tracker
 9. PDF Drive- Enorme eBook-bibliotheek (meer dan 75 miljoen eBooks)
 10. EBOOKEE – Speciale eBook-tracker
 11. FreeBookSpot – Gratis eBook-bibliotheek
 12. Manybooks – 100% gratis eBooks
 13. Planet eBooks – Gratis eBook-literatuur
 14. Boek delen- 50k+ eBooks deelbaar
 15. Meer eBook torrent-sites

Belangrijk! Wij bij VPNHelpers pleiten niet voor inbreuk op het auteursrecht en in plaats daarvan moeten we BitTorrent eerlijk gebruiken. Zorg er dus voor dat u de regels en voorschriften in uw land controleert voordat u een bestand downloadt dat mogelijk onder auteursrecht valt.

Opmerking: ik heb ook een mirror-site geleverd (als het officiële domein van de torrent-site is gewijzigd of down), zorg ervoor dat je je VPN hebt ingeschakeld.

Best werkende eBook Torrent-sites – 2024 getest

1. The Pirate Bay – Alles-in-één torrent-site

De Piratenbaai (

The Pirates Bay is een van de oudste torrent-sites, grote kans dat je eBook hier beschikbaar is omdat het een enorme tracker-bibliotheek heeft. Pirates Bay is een van de favoriete sites voor eBook-liefhebbers. Zeer minimale interface met één enkele globale zoekopdracht vindt u binnen een mum van tijd het gewenste eBook.

Deze torrent-site indexeert (gekoppeld) naar alle andere torrent-sites, en laat de resultaten zien als je eBook ergens beschikbaar is. Pirates Bay heeft nog nooit een van zijn gebruikers teleurgesteld, de beste torrent-zoekmachine zoals Google. Hoewel de eigen eBook-collectienummers enorm zijn, kunt u naar de eBook-sectie navigeren om te filteren op basis van de titel van het boek of andere zoekfactoren.

The Pirates Bay is waar iedereen eerst zoekt (we raden het aan bij de eerste poging). dan kun je ze doorzoeken op speciale eBook-torrent-sites. Vanwege legaliteitsproblemen verandert de officiële Private Bay-site steeds van domein en heb je een VPN nodig om toegang te krijgen tot het officiële domein hieronder.

Voordelen:

 • Uitgebreide eBook-bibliotheek
 • Geverifieerde eBook-torrents
 • Geen account of registratie vereist

Nadelen:

 • Geblokkeerd in uw regio
 • Minder advertenties

 2. Library Genesis-toegewijde eBook Tracker

Bibliotheek Genesis - Toegewijde eBook Tracker

Library Genesis is een stand-alone eBook-torrentsite (Digital Library) met miljoenen eBook-trackers, wordt geleverd met een minimale gebruikersinterface zoals Pirates Bay en een zoekvak op de startpagina. Biedt een breed scala aan eBooks in verschillende categorieën, samen met verschillende filteropties zoals een jaar, uitgever, titel, auteur, taal, enz.

Library Genesis bedient eBook-liefhebbers sinds 2008 en is een van de meest door Reddit aanbevolen eBook-torrent-sites. Het herbergt wetenschappelijke tijdschriftartikelen, academische en algemene e-boeken, strips en tijdschriften. Ook kunt u hier wat Russische literatuur vinden.

Met Library Genesis kun je eBooks rechtstreeks downloaden in PDF-indeling in plaats van torrents. Het heeft ook een app voor Android, Windows genaamd LibGen.

Voordelen:

 • Speciale eBook Torrent-site (enorme eBook-bibliotheek)
 • Direct downloaden in PDF-formaat
 • Geen account of registratie vereist

Nadelen:

 • Geen authentieke verificatie

3. 1337x – Fatsoenlijke eBook-collectie

1377x-eBook-Torrent-Site (1)

1337x is een andere beste torrent-site voor eBooks, waarschijnlijker een plek om geweldige dingen te downloaden, zoals games, software, films, tv-shows, enz. Deze site wordt volledig onderhouden door fans en gebruikers, die regelmatig elke week nieuwe eBooks uploaden en je kunt een eBoek.

Een van de goed onderhouden sites met audioboeken, strips en eBooks waarbij elke tracker goed geplaatst (veiliger) is om te downloaden. 1377x heeft een rustgevende interface. De meeste eBooks zijn beschikbaar in hun eigen formaat (ePUB) en andere zijn in PDF’s.

Er is geen filteroptie behalve sorteren en zoeken, schakel over naar de eBook-categorie door andere te kiezen in het juiste categoriegedeelte. Bij het openen van de torrent vind je een magneetlink om de torrent te downloaden.

Voordelen:

 • Laatste eBook-torrents elke dag
 • Geverifieerde en goed geplaatste torrents
 • Geen account of registratie vereist

Nadelen:

 • Geblokkeerd in uw regio
 • Beperkte eBook-bibliotheek

4. Internetarchief – Enorme verzameling eBooks

Internetarchief - Enorme verzameling eBooks

Internet Archive begon begin jaren negentig als een Amerikaanse digitale bibliotheek met als motto ‘kennis is om te delen’. Het heeft een enorme verzameling eBooks van ongeveer 30 miljoen trackers, geïndexeerd uit verschillende bibliotheken. interessant deel kunt u luisteren naar het eBook in audioformaat.

Internet Archive biedt openbare toegang tot zijn enorme collecties gedigitaliseerd materiaal (strips, academici, tijdschriften, enz.). Er zijn ook veel filteropties en veel aanpassingen. Je hebt geen account nodig om een ​​eBook van deze site te downloaden of je kunt het lenen door je aan te melden (als het eBook betaald is).

Voordelen:

 • Gemengde eBook-bibliotheek van andere bibliotheken
 • eBooks in verschillende talen
 • Geen account of registratie vereist

Nadelen:

 • Minder advertenties en omleidingen
 • Alleen voorbeeld (geen download)

5. TorLock – Alles-in-één geverifieerde tracker

torlock

TorLock is een andere beste eBook Torrent-site die gratis miljoenen eBooks (geverifieerde en vertrouwde) torrents biedt. Hoewel het geen speciale eBook-tracker is, is het nog steeds een one-stop-shop voor alles, inclusief films, tv-shows, documentaires en software. spelletjes, enz.

Terwijl de schone en minimale interface het downloaden van uw eBook eenvoudig maakt. Dit is een van de beste torrent-sites die alleen vertrouwde en geverifieerde torrents toont. TorLock onderhoudt een speciale sectie voor eBooks, u kunt deze vinden onder categorieën.

Maar er zullen enkele vervelende advertenties zijn, dus wees voorbereid voordat je deze torrent-site bezoekt.

Voordelen:

 • Elke eBook-torrent is gezond geplaatst en geverifieerd
 • Top 100 eBooks elke dag
 • Speciale eBook-sectie
 • Geen account of registratie vereist

Nadelen:

 • Geblokkeerd in uw regio
 • Beperkte eBook-trackers

6. WikiBooks – eBook-tracker

WikiBooks - eBook Tracker

WikiBooks is de perfecte torrent-site voor eBooks, met alles op één plek om te vinden en zeer geschikt voor studenten. De naam doet vermoeden dat dit afkomstig is van de Wiki-familie waar je miljoenen studieboeken of eBooks kunt vinden. WikiBooks onderhoudt een enorme bibliotheek met eBooks in verschillende talen zoals Engels, Nederlands, Frans, Italiaans en andere talen.

Dit WikiBooks-project is voornamelijk ontwikkeld voor studenten en onderzoekers. Het is heel eenvoudig om een ​​eBook van WikiBooks te downloaden, een taal te kiezen en ernaar te zoeken om het te downloaden. Al deze hier getoonde boeken zijn afkomstig uit verschillende bronnen. WikiBooks is volledig gratis te gebruiken (vraagt ​​niet om privacy).

Voordelen:

 • eBooks in meer dan 10 verschillende talen
 • Wikimedia-project dat boeken over de hele wereld host
 • Speciale eBook Torrent-site
 • Geen account of registratie vereist

Nadelen:

 • Geen downloadoptie (alleen leesoptie)

7. ZLibrary – Speciale eBook-tracker

Zbibliotheek

ZLibrary is de grootste bibliotheek voor eBook-torrentsites tot nu toe. Die wordt geleverd met een minimale gebruikersinterface die meer dan 5 miljoen eBooks host. Er zijn ook meer dan 77 miljoen artikel-torrents beschikbaar en het beste is dat nieuw uitgebrachte eBooks en artikelen hier beschikbaar zullen zijn.

De ZLibrary-interface is schoon met een aangename gebruikersinterface om de gewenste eBooks snel te downloaden. Er zijn enkele geavanceerde filteropties zoals taal, formaat, jaar, enz. Je kunt het eBook ook in pdf-formaat downloaden of naar je Kindle sturen om het later te lezen.

Hun community is actief en houdt eBooks up-to-date en vermeldt ze in hun categorie. U kunt ook uw gewenste eBook aanvragen in de aanvraagsectie.

Voordelen:

 • Uitgebreide bibliotheek met eBooks in elke categorie
 • Speciale eBook Torrent-site
 • E-mail klantenservice
 • Geen account of registratie vereist

Nadelen:

 • Geblokkeerd in uw regio

8. Project Gutenberg – Oudste gratis eBook Tracker

Project Gutenberg - Oudste gratis eBook-tracker

Project Gutenberg is een van de oudste eBook Torrent-sites sinds 1971, gemaakt om eBooks te digitaliseren en te distribueren naar anderen. Er waren meer dan 60.000 gratis eBooks beschikbaar in verschillende categorieën en je kunt de beste eBooks vinden in het gedeelte met veel gedownloade e-books.

Je kunt eBooks in verschillende formaten downloaden, zoals HTML, PDF, ePUB en Kindle. Hoewel de interface erg aantrekkelijk is met eBook-thumbnails en er een boekenplank is die boeken sorteert op hun beginletter.

Voordelen:

 • Uitsluitend gebouwd voor eBooks
 • Beperkte categorieën
 • Geen account of registratie vereist

Nadelen:

 • Geblokkeerd in uw regio

9. PDF Drive – Enorme eBook-bibliotheek

PDF Drive - Enorme eBook-bibliotheek

PDF Drive is een openbare eBook Torrent-site die bij iedereen bekend is en die meer dan 75 miljoen+ eBooks gratis in pdf-formaat kan downloaden. Het beste is dat er geen vervelende advertenties op de website zullen verschijnen en dat alle eBooks in verschillende categorieën zijn ingedeeld.

Je hebt geen account nodig om eBooks te downloaden en het proces is heel eenvoudig (je hebt geen torrent-client nodig ). Er is geen limiet aan het downloaden, maar elk eBook is alleen in pdf-formaat en het kruipt over het web om constant eBooks aan zijn database toe te voegen.

Voordelen:

 • grenzeloze e-boekbibliotheek in verschillende categorieën
 • Directe download
 • Geen advertenties
 • Geen account of registratie vereist

Nadelen:

 • Alleen in PDF-formaat
 • Host alleen gratis en open-source e-boeken

10. EBOOKEE – Speciale eBook-tracker

EBOOKEE- Speciale eBook Tracker

De EBOOKEE-naam van de site geeft aan dat dit puur voor de eBook Torrent-site is. In feite is de snelst groeiende eBook-site van plan om in de nabije toekomst onder de toplijst van eBook-sites te staan. Hoewel het een enorme database met eBooks op de startpagina heeft staan.

Volgens de informatie herbergt het meer dan 40 miljoen eBooks in meer dan 70 verschillende categorieën, variërend van academici, technologie, tutorials, strips, romans, fictie en nog veel meer. EBOOKEE onderscheidt zich van de massa met zijn classificerende subsysteem om ” Top 10 “, ” Recent bekeken ” en ” Recent toegevoegde ” eBooks te filteren. Dit helpt de gebruikers om hun gewenste eBook snel te vinden.

De gebruikersinterface van EBookee is zeer minimaal zonder advertenties. Er is een commentaargedeelte waar u realtime recensies kunt krijgen over de eBooks die u kunt downloaden.

Voordelen:

 • Speciale eBook-torrentsite met meer dan 70 categorieën
 • Actieve community met elke dag top 10 eBooks
 • Bijna elk nieuw ebook is beschikbaar

Nadelen:

 • Geblokkeerd in uw regio
 • Relatief nieuw en account vereist
 • Schadelijke omleidingen

11. Gratis boekenspot – Gratis eBook-bibliotheek

Free Book Spot is een van de gratis eBook-bibliotheken die een behoorlijke verzameling eBooks onderhoudt in bijna 90 categorieën. Er zijn ook geavanceerde aangepaste filters zoals Taal, ISBN, Auteur en titel om uw eBook te vinden. Het downloaden van een eBook van deze site is heel eenvoudig met één klik en er zijn geen vervelende advertenties (geen afleidingen).

De gratis Book Spot-interface is heel eenvoudig, zoals platte tekst, er is een catalogus waarin alles in zijn categorie is ingedeeld. Het biedt alles Travel, Tutorial, Audiobooks, eBooks, academici, Life, Journals, romans, comics, etc

Voordelen:

 • Speciale eBook torrent-site
 • eBook in elke categorie
 • goed georganiseerd (alfabetische structuur)
 • Android-app beschikbaar
 • Geen account of registratie vereist

Nadelen:

 • Mirror-downloadlink
 • De officiële site is offline vanwege copyright

12. Manybooks – 100% gratis eBooks

Veel boeken

Als u erop staat vaak nieuwe boeken te lezen en uw eBook gratis wilt promoten. Dan is Manybooks de beste eBook-torrentsite voor jou op de lijst. Omdat alle boeken die hier beschikbaar zijn volledig gratis zijn.

Dit heeft een behoorlijke verzameling (50K+) betaalde en gratis eBooks. ManyBooks heeft een aantrekkelijke gebruikersinterface met een interactief ontwerp. Omdat deze site geen privacy bevordert, vindt u hier niet de nieuwste eBook-titels. Maar er zullen enkele betaalde eBooks gratis beschikbaar zijn of tegen zeer lage prijzen in vergelijking met andere sites. Het lijdt dus geen twijfel dat je dit minstens één keer kunt proberen.

Voordelen:

 • eBooks in alle populaire genres
 • 100% gratis eBooks en een advertentievrije ervaring
 • Actieve community die elke dag nieuwe e-boeken toevoegt
 • Discussiesectie om nieuwe e-boeken aan te vragen

Nadelen:

 • Meld u aan om eBooks te downloaden
 • Geblokkeerd in uw regio

13. Planet eBooks – Gratis eBook-literatuur

Planeet eBooks

Planet eBooks is een andere beste eBook -site voor liefhebbers van klassieke literatuur die eBooks van hoge kwaliteit in meerdere formaten aanbiedt. Het is een planeet van gouden klassieke eBooks die je graag zou willen lezen en verleid om meer te lezen.

Momenteel biedt deze eBook-titel meer dan 50.000 eBook-titels, het middelpunt van de aantrekkingskracht van deze site is dat deze is ontworpen voor mobiele gebruikers. Terwijl deze klassieke verzamelingen eBooks gratis beschikbaar zijn. De interface geeft eBooks in meerdere formaten weer. Elke eBook-liefhebber zal deze torrent-site minstens één keer proberen.

Voordelen:

 • Gratis literatuur eBooks
 • eBooks beschikbaar in PDF, ePUB en MOBI
 • Geen advertenties of omleidingen
 • Geen account of registratie vereist

Nadelen:

 • Beperkte eBook-bibliotheek (alleen literatuur)

14. Boeken delen

Shar boeken

Deze website is een zeer schone en duidelijke gebruikersinterface waardoor de site heel gemakkelijk te verkennen is. Deze website heeft ook een unieke functie in het weergeven van het aantal pagina’s in het boek.

Boek delen zal ook de synopsis van het boek in zijn collectie geven. Het staat op de lijst sinds miljoenen gebruikers deze site regelmatig zullen bezoeken. Hoewel het belangrijkste is dat u een account moet maken voordat u begint met het downloaden van materiaal van deze site.

Voordelen:

 • eBooks in alle populaire categorieën

Nadelen:

 • Geblokkeerd in uw regio
 • Advertenties en omleidingen
 • Vereist aanmelding

Meer eBook Torrent-sites:

15. Gratis eBooks.net – 40K+ e-boeken

Gratis eBooks.net

Free-eBooks.net is een andere torrent-site voor eBooks die je kunt bekijken en die eBooks perfect organiseert in verschillende categorieën, zoals fictie, non-fictie, academisch, klassiek, enz. Als je een auteur of schrijver bent, kun je hier je eigen eBooks publiceren.

Terwijl de gebruikersinterface het gemakkelijk maakte om dingen op één plek te vinden en elk eBook is beschikbaar in PDF-indeling. Je hebt ook alleen een e-mailadres nodig om lid te worden van deze site ( Bijkomende voordelen ).

Voordelen:

 • eBooks en luisterboeken in verschillende categorieën
 • Gratis registratie (beperkte downloads)
 • Geen advertenties

Nadelen:

 • Slechts 5 eBooks per maand gratis

16. Torrentdownloads

Torrentdownloads

Dit wordt een van de beste torrent-sites als het gaat om eBook-downloads. Er zijn weer miljoenen boeken die uit verschillende categorieën en genres komen om mensen van verschillende leeftijdsgroepen te plezieren.

Deze eBooks zijn ook in meerdere talen beschikbaar. U kunt dit de beste virtuele bibliotheek noemen voor al uw behoeften. Dit wordt geleverd met een zeer minimale gebruikersinterface met een zoekoptie om het gewenste te krijgen.

Er zijn geen advertenties op de torrent-site en u kunt magneetlinks gebruiken om de eBooks van deze site te downloaden. Torrent-downloads veranderen hun domein steeds om blokkades te voorkomen, zodat u de werkende links van de proxy kunt krijgen.

Voordelen:

 • aparte eBook-categorie
 • Geverifieerde en veilige eBook-torrents
 • Geen account of registratie vereist

Nadelen:

 • Beschikbaar in enkele regio’s
 • Beperkte bibliotheek met eBooks

18. RuTracker

rutracker

RuTrackers is een van de grootste Russische Torrent-trackersites waar je je favoriete eBook kunt vinden, terwijl deze torrent-site niet gericht is op een specifieke categorie. Er is veel inhoud strikt georganiseerd.

Omdat er geen verhouding is voor torrent-bestanden (Seeds/Leechers), download je vrij wat je maar wilt. Maar voordat u de bestanden downloadt, moet u zich registreren op hun site (gratis registratie). Je krijgt ook magneetlinks om je download direct op de torrent-clients te starten.

Voordelen:

 • eBooks, audioboeken en videozelfstudies
 • Fatsoenlijke eBook-bibliotheek
 • Geen account of registratie vereist

Nadelen:

 • Poor seeds/leecher ratio
 • Russian torrent site

19. Vuile Torrents

Vuile Torrents

DirtyTorrents is nog een andere beste torrent-zoekmachinesite met tonnen torrents uit verschillende bronnen. Hoewel het beste van deze site is dat er geen advertenties zijn. Hoewel het ontwerp van de website erg eenvoudig en mobielvriendelijk is. Je kunt alle torrents gratis krijgen zonder registratie of verificatie.

Wanneer je op zoek bent naar eBooks, indiefilms, gratis indie-tv-shows, videogames, enz., zal deze torrent-zoekmachine je helpen. Je zult de magneetlinks waarschijnlijk sneller kunnen vinden zonder misleidende (omleidingen).

Voordelen:

 • 24 uur top torrents
 • Centraal zoeken met filtermogelijkheden
 • Geen account of registratie vereist

Nadelen:

 • Geen speciale eBook-sectie
 • Slechts in enkele regio’s beschikbaar

20. Extra Torrent

ExtraTorrent

ExtraTorrent biedt een enorme verzameling torrent-bestanden in een breed scala aan categorieën (meestal gezonde torrent-bestanden). U zult het gemakkelijk vinden om te bladeren en uw bestand te vinden. Het is zelfs een van ‘s werelds grootste torrent-indexen.

ExtraTorrent biedt een vriendelijke mobiele ervaring en er zijn magneetlinks direct beschikbaar aan de linkerkant van de torrent-bestandsnaam (snelle download). Hoewel deze site niet volledig is geoptimaliseerd voor mobiele apparaten, is hij bruikbaar en handig met enkele functies.

Voordelen:

 • Speciale eBook-sectie
 • evenwichtige torrent-gezondheid voor snelle downloads
 • Geen account of registratie vereist

Nadelen:

 • Minder advertenties en omleidingen
 • Beschikbaar in enkele regio’s

21. Torrent9

Torrent9

Advertentievrije torrent-sites zijn er maar weinig, Torrent9 is er een van met een geweldig website-ontwerp. Alle torrent-sites worden actief onderhouden door de community. U vindt deze torrent-site mobielvriendelijke en geverifieerde torrents (vertrouwd).

Hoewel dit geen speciale eBook-torrent-site is, vindt u het categoriegedeelte. Dank aan de geweldige gemeenschap en andere zorgen voor het actief actief maken van deze site. U zult het gebruiksvriendelijker vinden.

Voordelen:

 • Uitgebreide eBook-bibliotheek

Nadelen:

 • Advertentie pop-ups
 • Slechte torrent zaden/leecher ratio

22. TorrentFunk

Torrent Funk

TorrentFunk heeft miljoenen geverifieerde torrent-bestanden in een breed scala aan categorieën, waaronder eBooks. Deze torrent-site presteert beter dan andere wat betreft de kwaliteit en gezondheid van zijn torrent-bestanden (hogere downloadsnelheden) en biedt een unieke en intuïtieve gebruikerservaring. Qua design ziet deze torrent-site er erg klassiek uit.

Je vindt er alles, van muziek tot eBooks, op dit moment heeft het tonnen torrents (dagelijks toegevoegd), het lijdt geen twijfel dat deze torrent-site wordt genoemd. In feite zijn alle torrent-bestanden geverifieerd (beveiligd).

Voordelen:

 • Enorme eBook-bibliotheek
 • Goed geplaatste georganiseerde en geverifieerde torrents
 • Geen account of registratie vereist

Nadelen:

 • Beschikbaar in enkele regio’s
 • De download is geblokkeerd voor Adblock-gebruikers
 • Minder advertenties

23. SkyTorrents

SkyTorrents

SkyTorrents is een speciale eBook-torrentsite met hier en daar een paar advertenties om inkomsten te genereren. Dit is een schat voor het downloaden van torrent-bestanden zonder omleidingen en advertenties. Iedereen kan de torrent-bestanden rechtstreeks downloaden, er is geen registratie of lidmaatschap vereist.

SkyTorrents heeft uitzonderlijke vertrouwens- en domeinscores waardoor dit betrouwbaarder is dan alle andere torrent-sites die beschikbaar zijn. De kwaliteit van torrent-bestanden en de website is opmerkelijk, want torrent-gebruikers voelen zich zo eenvoudig toegankelijk.

Voordelen:

 • eBooks kunnen worden doorzocht
 • Geen account of registratie vereist

Nadelen:

 • Geen aparte eBook-categorie
 • Beschikbaar in enkele regio’s

Stappen om eBooks te downloaden van de Torrent-sites

 1. Koop een VPN (ik gebruik liever NordVPN en in deze handleiding zal ik hetzelfde gebruiken).
 2. Maak verbinding met een server (Spanje, Canada) waar torrenting legaal is.
 3. Download een torrent-client (we geven de voorkeur aan uTorrent), open nu een eBook-torrent-site.
 4. Zoek je eBook en klik op de magneetlink om te beginnen met downloaden.

Top 3 torrenting VPN’s

Het is erg riskant om torrent-sites te bezoeken zonder een VPN, omdat het je IP-adres maskeert om te voorkomen dat anderen ( surveillancegroepen, hackers, ISP ‘s of derden) je activiteiten kunnen volgen – daarom hebben we deze lijst met top drie samengesteld aanbevolen VPN’s voor torrenting.

Alle VPN’s op deze lijst bieden een geld-terug-garantie van 30 dagen die gemakkelijk kan worden geclaimd via hun live chatondersteuning – u krijgt uw geld terug als u niet tevreden bent, zonder vragen te stellen. Voel je vrij om de onderstaande VPN’s uit te proberen om je veiligheid en privacy te waarborgen, vooral bij torrenting.

1. NordVPN – Absoluut torrent-beest

NordVPN logo
🌐Gevestigd in:Panama
🖥️Totaal aantal servers:5500+ servers in 58 landen
💾logboeken:Geen logboeken
ℹ️Steun:24/7 livechat
🍿Netflix deblokkeren:Ja
💵Terugbetaling:30 dagen
🔥Korting:NordVPN-coupon 64% KORTING

NordVPN is momenteel onze best aanbevolen VPN voor torrenting, omdat het de perfecte mix van beveiliging, privacy en snelheid behoudt – alle kwaliteiten die nodig zijn voor torrenting. Het heeft alleen al meer dan 1970 servers in de VS, met nog eens 5400 servers wereldwijd.

Belangrijkste kenmerken:

 • Geoptimaliseerde servers voor torrenting
 • Onafhankelijk gecontroleerd
 • Obfuscated servers voor torrenting
 • Toegewijde P2P-servers voor torrenting
 • Dodemansknop
 • Ingebouwde bescherming tegen bedreigingen
 • Ui over VPN en dubbele VPN

Torrent-snelheden

NordVPN is een absoluut beest als het gaat om torrenting. In onze onafhankelijke review van NordVPN kunnen we stellen dat het momenteel de snelste VPN is als het gaat om het leveren van snelheden. Het maakt gebruik van het NordLynx-protocol, dat alleen is gereserveerd voor gebruik met NordVPN.

Het NordLynx-protocol is compatibel met platforms als uTorrent en BitTorrent en je zult nauwelijks snelheidsvermindering merken. Hoewel de meeste VPN’s je browsersnelheid aanzienlijk verlagen, is NordVPN een van de snelste VPN’s die er zijn.

Torrentplatforms/websites

Als torrenting momenteel verboden of gereguleerd is in jouw regio, is de kans groot dat sommige, zo niet de meeste, torrent-websites niet toegankelijk voor je zijn. Gelukkig is NordVPN in staat om gemakkelijk allerlei soorten geografische blokkades en VPN-blokkers te omzeilen.

Je kunt genieten van onbeperkte toegang tot de wereld van torrenting door NordVPN te gebruiken, waardoor je veilig en beschermd blijft tijdens je hele torrenting-sessie. Het biedt ook de AES-256-bits codering op zijn VPN-tunnel en voorkomt dat u kwaadaardige applicaties downloadt via zijn Threat Manager.

Voordelen:

 • Beste VPN voor torrenting
 • Amerikaanse servers uit 1970
 • Toegewijde servers (P2P, ui, dubbele VPN)
 • Omzeilt naadloos alle blokken
 • Ingebouwde bedreigingsmanager
 • Betrouwbare kill-schakelaar
 • NordLynx-protocol voor de snelste torrenting
 • 30 dagen restitutie met 24/7 Live Chat Support
 • Razendsnelle snelheden met onbeperkte bandbreedte

Nadelen:

 • Lage snelheden op verre servers

2. ExpressVPN – Meest veilige torrent-ervaring

ExpressVPN product + logo
🌐Gevestigd in:De Britse Maagdeneilanden
🖥️Totaal aantal servers:5000+ servers in 59 landen
💾logboeken:Geen logboeken
ℹ️Steun:24/7 livechat
🍿Netflix deblokkeren:Ja
💵Terugbetaling:30 dagen
🔥Korting:ExpressVPN-coupon 49% KORTING

Hoewel NordVPN ongetwijfeld een van de snelste VPN’s is, is ExpressVPN ongetwijfeld de veiligste VPN, vooral als het om torrenting gaat. Het biedt meer dan 3000 servers over de hele wereld en heeft ook zijn eigen protocol dat een geweldige combinatie van beveiliging en snelheden biedt.

Belangrijkste kenmerken:

 • Onafhankelijk gecontroleerd
 • Toegewijde P2P-servers
 • P2P-bestandsdeling
 • Dodemansknop
 • Geen kennis-DNS
 • Vertrouwde servers met alleen RAM
 • Netwerkvergrendeling
 • Stealth-technologie
 • Privé-DNS
 • Bedreigingsmanager

Torrent-snelheden

ExpressVPN biedt ondersteuning voor P2P-torrenting op al zijn reguliere servers. Bovendien wordt Port Forwarding ook ondersteund, maar alleen op routers. Het biedt goede snelheden voor torrenting, met veel beveiligings- en privacyfuncties om je veilig te houden tijdens je torrent-sessies.

Op het gebied van beveiliging en privacy gebruikt ExpressVPN de standaard maar onbreekbare AES-256-bit-codering. Alle servers draaien op RAM, dat geen gegevens kan opslaan. Het is onafhankelijk gecontroleerd en ligt buiten de ogen van alle privacy-invasieve allianties.

Torrentplatforms/websites

Als alle torrent-platforms of websites in uw regio zijn verboden, helpt ExpressVPN u er gemakkelijk doorheen. Het kan zelfs de VPN-blokkers van Netflix omzeilen, die behoorlijk sterk zijn. U zult geen problemen ondervinden bij het doorbreken van welke blokkade dan ook, zodat u verzekerd bent van onbewaakte en onbeperkte toegang tot het wereldwijde web.

Voordelen:

 • Meest veilige VPN voor torrenting
 • Hoge snelheden met geweldige beveiliging
 • Bescherming tegen DDoS-aanvallen
 • Blokkeert alle malware met Threat Manager
 • Geen kennis-DNS
 • Portforwarding op routers
 • P2P-ondersteuning

Nadelen:

 • Maximaal 5 apparaataansluitingen

3. SurfShark – Snelste torrent-ervaring

Surfshark Long logo
🌐Gevestigd in:Nederland
🖥️Totaal aantal servers:3200+ servers in 65 landen
💾logboeken:Geen logboeken
ℹ️Steun:24/7 livechat
🍿Netflix deblokkeren:Ja
💵Terugbetaling:30 dagen
🔥Korting:SurfsharkVPN-coupon 81% KORTING

Belangrijkste kenmerken:

 • Snelste torrent-VPN
 • Onafhankelijk gecontroleerd
 • Verduisterde servers
 • CleanWeb
 • Dodemansknop
 • Geen barrières-modus
 • MultiHop+
 • Alleen RAM-servers
 • Ondersteuning voor torrenting

Torrent-snelheden

SurfShark is een van de snelste VPN’s voor torrenting. Het heeft meer dan 3200 servers wereldwijd en is onafhankelijk gecontroleerd op uw privacy en veiligheid. In onze onafhankelijke vergelijking van NordVPN en SurfShark ontdekten we dat SurfShark een minuut sneller was dan NordVPN.

Het liep echter nog steeds achter op het aantal servers wereldwijd en voor torrenting geoptimaliseerde servers. Desalniettemin, als we het hebben over pure torrent-snelheid, staat SurfShark helemaal bovenaan. Het biedt ook voldoende beveiliging en andere functies voor uw veiligheid.

Websites/platforms torrenten

SurfShark is ook geweldig in het doorbreken van geografische blokkades en het omzeilen van VPN-blokkades. Het is getest om met Netflix te werken, en als een VPN met Netflix werkt, krijg je gegarandeerd gemakkelijk toegang tot elk torrent-platform of elke website.

Voordelen:

 • Snelste torrent-VPN
 • Ondersteuning voor torrenting
 • Onbeperkte apparaatverbindingen
 • Geen grenzen-modus
 • Alleen RAM-servers
 • CleanWeb-veiligheid
 • Betrouwbare kill-schakelaar
 • Extra functies ( camouflagemodusgeen randmodus, CleanWeb en witte lijst )

Nadelen:

 • Servers op afstand hebben enige tijd nodig om verbinding te maken
 • Snelheden lopen sterk uiteen

Conclusie

Dat gezegd hebbende, zijn vooral de beste eBook-torrent-sites om binnen de kortste keren het gewenste eBook te vinden. Sommigen van hen zijn toegewijde eBook-trackers en anderen bieden eBooks samen met reguliere torrents. Maak je geen zorgen als je geen torrent kunt downloaden op wifi op school/universiteit, bekijk onze gids over Torrent op wifi op school/universiteit.

Zorg ervoor dat je verbonden bent met VPN voordat je een torrent-site bezoekt voor je veiligheid en privacy.

Opmerking: gebruik alleen de hierboven genoemde officiële links, trap niet in goedkope valstrikken door op proxylinks te klikken. Ze kunnen uw apparaat besmetten met virussen of uw persoonlijke gegevens stelen.

Bekijk andere beste torrent-sites

Veelgestelde vragen over eBook-torrents

Is het veilig om eBooks van de Torrent-site te downloaden?

Het is absoluut veilig om eBooks te downloaden van de bovengenoemde torrent-sites (vertrouwd en geverifieerd). Zorg er ook voor dat je verbinding maakt met 
VPN om veilig toegang te krijgen tot de torrent-sites. Dus we raden aan om voor de veiligheid een en altijd goede gewoonte te gebruiken om magneetkoppelingen te gebruiken.

Waar vind je gratis College eBooks?

Op alle bovengenoemde sites kunt u gratis eBooks downloaden. Kijk voor college-eBooks in speciale eBook-torrent-sites zoals Library Genesis en ZLibrary en ga vervolgens naar torrent-sites zoals Kickass, 1377x.

Kan ik mijn gewenste eBook vinden op de torrent-site?

Nou, het antwoord zal ja zijn. Je zoekt het eenmalig op de bovengenoemde sites. Als je het niet kunt vinden, zijn er communities op die torrent-sites, wat een goede zaak is om zelfs na enige tijd je gewenste boek te krijgen.

Is torrenting illegaal?

Torrenting wordt in sommige landen als illegaal beschouwd. Zorg er dus voor dat je de regelgeving van je land een keer hebt doorgenomen voordat je torrent, of je kunt verbinding maken met een land waar torrenting legaal is 

Schreibe einen Kommentar